
BUFFETTEN
Bent u op zoek naar een heerlijk buffet voor op de zaak of bij u thuis?
Buffetten verzorgen we in verschillende soorten zoals:
Spaans-, Frans- en Italiaans buffet of ons heerlijke Oer-Hollandse stamppot buffet.
Onze buffetten zijn smaakvol en gevarieerd. Alle buffetten worden geleverd met borden, bestek en servetten. Niet U maar WIJ doen de afwas
BUFFET
Bon Appetit
Koud
Griekse salade met
feta,olijven rauwkost.
Huisgemaakte tomatensalade
Bolletjes meloen met serranoham
Huisgerookte zalm
Carpaccio van ossenhaas
met Parmezaanse kaas, pestodressing
en pijnboompitjes.
Warm
-Varkenshaaspuntjes
in champignon roomsaus.
-Kip saté stokje
met saté saus.
Vers mootje zalm
met limoen dille saus.
Aardappelgratin uit de oven
Diverse broodsoorten met
kruidenboter, aioli en tapenade.
Excl. 9% BTW
Eet Smakelijk
BUFFET
FRANS
Koud
Plateau met visterrine
van verschillende soorten vis.
Salade nicoise.
Groenten quiche.
Warm
Boeuf bourguignon
stoofschotel van rundvlees en rodewijn
Ratatouille
Bretons visstoofpotje met
kabeljauw en zalm
Aardappel gratin
Diverse broodsoorten met
kruidenboter, tapenade en aioli
Excl. 9% BTW
Bon Appetit
BUFFET
ITALIAANS
Koud
Vitello tonato
kalfsvlees met tonijnsaus,
kappertjes en zongedroogde tomaat.
Carpaccio schaal met Parmezaanse kaas, pesto dressing en pijnboompitjes.
Salade caprese.
Tonijn pastasalade.
Warm
Pasta penne bolognesesaus.
Tortelini met 4 kazensaus.
Tagliatelle met gamba’s
in crème fraiche tomaten saus
Diverse broodsoorten met
kruidenboter, tapenade en aioli
Excl. 9% BTW
Buon Appetito
* De lunch buffetten zijn inclusief borden, glaswerk, bestek en servetten.
Alles mag ongespoeld retour, WIJ doen voor u de afwas.
BUFFET
SATE
(Minimale afname 1 schaal)
2 stokjes kip saté
Saté saus
Huzarensalade of aardappelsalade
Kroepoek
Atjar
Stokbrood met kruidenboter
Nasi of Bami
meerprijs 6.00
per persoon
Excl. 9% BTW
Selamat Makan
BUFFET
SPAANS
(Minimale afname 20 personen)
Koud
-
Couscous
Vleesschaal op traditionele
Spaanse wijze gemaakt.
Serranoham met meloen.
Tomatensalade met olijven.
Warm
Vers gemaakte gehaktballetjes
in klassieke tomatensaus.
(Albondigas)
Patas bravas met saus.
Kippenpootjes in Piri Piri saus.
Paella met verse vissoorten
Diverse broodsoorten met
kruidenboter , aioli en tapenade.
Excl. 9% BTW
Buen provecho
BUFFET
STAMPPOT
(Minimale afname 20 personen)
Alle stamppotten worden vers bereid
indien voorradig.
Hutspot
met rookworst.
Boerenkool stamppot
met slagers rookworst.
Andijvie stamppot met gehaktbal
naar grootmoeders recept.
Rode kool
met aardappelpuree en
stoofpeertjes volgens klassiek receptuur.
Speklapjes
Tafelzuren
augurk,amsterdamse uien,
piccalilly en grove mosterd
Kan worden aangevuld met
een heerlijke verse soep*
Erwtensoep
met roggebrood en spek.
Pompoensoep
met oerbrood.
*meerprijs 4.50
per persoon
Excl. 9% BTW
Eet Smakelijk
WALKING DINER
Luxe en compleet .
Met een walking dinner kunt u op een gezellige en ongedwongen manier genieten van
mooie luxe kleine gerechtjes die u staand kunt nuttigen.
Op deze manier kunt u gerust als gastheer of gastvrouw met iedereen vrij rond lopen
en heeft u de gelegenheid om iedereen te spreken.
Ideaal voor een grote groep zoals bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijks feest.
Minimale aantal personen voor een walking dinner zijn 20 personen
U moet ongeveer uit gaan van 45 min per gerecht dus 5 gerechten is 3,5 uur

WALKING
DINER
5 gangen walking diner min. 20 personen.
Voorgerecht vlees
Dungesneden runder ribeye
met truffelmayonaise, pijnboompitten,
Parmezaanse kaas & rucola .
Vitello tonato
dun gesneden kalfvlees
met tonijnmayonaise, kappertjes
& zongedroogde tomaat.
Gerookte eendenborst
eendenrillette, eendenelevermousse & vlierbessen compote.
Carpaccio
dungesneden rundvlees met pestodressing pijnboompitten & Parmezaanse kaas.
Parma ham
met meloenbolletjes.
Steak tartaar
met kwartel ei en kaascrouton.
Voorgerecht vis
Duo van zalmtartaar en tonijn
met creme van wakeme en wasabimayonaise.
Garnalencocktail
Diverse soorten garnalen
in een romige cocktailsaus.
Palingmousse
met gemarineerde komkommer.
Visterrine
van zalm forel & rivierkreeftjes.
Voorgerecht Vegetarisch
Tomaten bavarois
met basilicum gele.
Bieten carpaccio
met feta en truffelmayonaise rucola.
Geitenkaas mouse
met vijgenjam en verse vijg.
Steaktartaar van tomaat of rode biet
Salades
Caprese
met tomaat, mozzarella,
sla & basilicum.
Griekse salade
met feta ,olijven sla & diverse rauwkost.
Salade Nicoise
met rode ui, rucola, tonijn, aardappel,
Hari Couverts, ei & olijven.
Ceaser salade
met kip of gamba, ei, bacon, ansjovis,
kropsla & Parmezaanse kaas.
Soep
Tom kha kai
met geroosterde kip of gamba.
Bouillabaisse
rijkgevulde vissoep.
Kreeftensoep.
Aspergesoep
met gerookte forel. (alleen in het seizoen)
Courgettesoep
met rivierkreeftjes & opgeklopte room.
Hoofdgerecht Vis
Gamba’s
met zwarte pasta &
een tomaten crème fresh saus.
Zeewolf met gamba & gerookte zalm
met een crème van zoete aardappel
& groene asperges in wittewijnsaus.
Zeebaars
met courgette, venkel, zeekraal
met aardappelgratin & saus van schaaldieren.
Zalm
met aardappelpuree
diverse groenten & hollandaisesaus.
Coquilles
verse spinazie & schuim van Parmezaan.
Hoofdgerecht Vlees
Runder Biefstuk
gegrilde groenten aardappelgratin
& rode wijnsaus.
Kalfsbiefstuk
port saus gegrilde groetnen
& aardappelpuree.
Lamskoteletten
met een lente stamppotje
& honingport saus.
Zacht gegaarde kalfssukade
met puree van pastinaak, gepofte tomaat
& jus van gepofte knoflook.
Entrecote
met aardappelpuree, ratatouille
& bearnaisesaus.
Wild stoofpotje
met aardappelpuree
Hoofdgerecht Vegetarisch
Ravioli van paddenstoelen
met rodewijn truffelsaus.
Aubergine
gevuld met gegrilde groenten
& gratineert met oude kaas.
Portobello
gevuld met ratatouille & brie
Gran dessert
3 kleine zoete gerechtjes van de chef.
altijd weer een verrassing !
Kaasplankje
Trio van chocolade
Panna cotta
met rood fruit.
Crème brulee
Losse gerechten kosten € 10,50 per stuk extra
Dit is inclusief dessem broodjes op tafel met gezouten boter en olijfolie
Alle prijzen zijn exclusief de BTW
Excl. 9% BTW
Keep on Walking


