top of page
buffet

BUFFETTEN

Bent u op zoek naar een heerlijk buffet voor op de zaak of bij u thuis?

Buffetten verzorgen we in verschillende soorten zoals:

Spaans-, Frans- en Italiaans buffet of ons heerlijke Oer-Hollandse stamppot buffet.

Onze buffetten zijn smaakvol en gevarieerd. Alle buffetten worden geleverd met borden, bestek en servetten.  Niet U maar WIJ doen de afwas

BUFFET

Bon Appetit

Koud

Griekse salade met

feta,olijven rauwkost.

Huisgemaakte tomatensalade

 

Bolletjes meloen met serranoham

Huisgerookte zalm

Carpaccio van ossenhaas

met Parmezaanse kaas, pestodressing

en pijnboompitjes.

 

Warm

-Varkenshaaspuntjes

in champignon roomsaus.

-Kip saté stokje

met saté saus.

Vers mootje zalm

met limoen dille saus.

Aardappelgratin uit de oven

 

Diverse broodsoorten met

kruidenboter, aioli en tapenade.

Excl. 9% BTW

Eet Smakelijk

BUFFET

FRANS

Koud

Plateau met visterrine

van verschillende soorten vis.

Salade nicoise.

 

Groenten quiche. 

 

Warm

Boeuf bourguignon

stoofschotel van rundvlees en rodewijn

 

Ratatouille

 

Bretons visstoofpotje met

kabeljauw en zalm

 

Aardappel gratin 

 

Diverse broodsoorten met

kruidenboter, tapenade en aioli

Excl. 9% BTW

Bon Appetit

BUFFET

ITALIAANS

Koud

Vitello tonato

kalfsvlees met tonijnsaus,

kappertjes en zongedroogde tomaat.

Carpaccio schaal met Parmezaanse kaas, pesto dressing en pijnboompitjes.

 

Salade caprese.

 

Tonijn pastasalade.

 

Warm

Pasta penne bolognesesaus.

 

Tortelini met 4 kazensaus.

 

Tagliatelle met gamba’s

in crème fraiche tomaten saus

 

Diverse broodsoorten met

kruidenboter, tapenade en aioli

Excl. 9% BTW

Buon Appetito

* De lunch buffetten zijn inclusief borden, glaswerk, bestek en servetten.

Alles mag ongespoeld retour,  WIJ doen voor u de afwas.

BUFFET

SATE

(Minimale afname 1 schaal) 

2 stokjes kip saté

Saté saus

Huzarensalade of aardappelsalade 

 

Kroepoek

Atjar

Stokbrood met kruidenboter

Nasi of Bami

meerprijs 6.00

per persoon

Excl. 9% BTW

Selamat Makan

BUFFET

SPAANS

(Minimale afname 20 personen) 

Koud

-

Couscous

 

Vleesschaal op traditionele

Spaanse wijze gemaakt.

Serranoham met meloen.

 

Tomatensalade met olijven.

 

 

Warm

Vers gemaakte gehaktballetjes

in klassieke tomatensaus.

(Albondigas)

Patas bravas met saus.

 

Kippenpootjes in Piri Piri saus.

Paella met verse vissoorten

Diverse broodsoorten met

kruidenboter , aioli en tapenade.

Excl. 9% BTW

Buen provecho

BUFFET

STAMPPOT

(Minimale afname 20 personen) 

Alle stamppotten worden vers bereid

indien voorradig.

Hutspot

met rookworst.

Boerenkool stamppot

met slagers rookworst.

Andijvie stamppot met gehaktbal

naar grootmoeders recept.

Rode kool 

met aardappelpuree en

stoofpeertjes volgens klassiek receptuur.

Speklapjes

Tafelzuren

augurk,amsterdamse uien,

piccalilly en grove mosterd

Kan worden aangevuld met

een heerlijke verse soep*

Erwtensoep

met roggebrood en spek.

Pompoensoep

met oerbrood.

*meerprijs 4.50

per persoon

Excl. 9% BTW

Eet Smakelijk

Walking Diner

WALKING DINER

Luxe en compleet .

 

Met een walking dinner kunt u op een gezellige en ongedwongen manier genieten van

mooie luxe kleine gerechtjes die u staand kunt nuttigen.

 

Op deze manier kunt u gerust als gastheer of gastvrouw met iedereen vrij rond lopen

 en heeft u de gelegenheid om iedereen te spreken.

 

Ideaal voor een grote groep zoals bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijks feest.

 

Minimale aantal personen voor een walking dinner zijn 20 personen

U moet ongeveer uit gaan van 45 min per gerecht dus 5 gerechten is 3,5 uur

Walking Diner

WALKING
DINER

5 gangen walking diner min. 20 personen.


 

 

Voorgerecht vlees 

Dungesneden runder ribeye

met truffelmayonaise, pijnboompitten,

Parmezaanse kaas & rucola . 

Vitello tonato

dun gesneden kalfvlees

met tonijnmayonaise, kappertjes

& zongedroogde tomaat.

 

Gerookte eendenborst

eendenrillette, eendenelevermousse & vlierbessen compote.

 

Carpaccio

dungesneden rundvlees met pestodressing pijnboompitten & Parmezaanse kaas. 

Parma ham

met meloenbolletjes. 

Steak tartaar

met kwartel ei en kaascrouton.

 

Voorgerecht vis 

Duo van zalmtartaar en tonijn

met creme van wakeme en wasabimayonaise. 

Garnalencocktail

Diverse soorten garnalen

in een romige cocktailsaus.

 

Palingmousse

met gemarineerde komkommer. 

Visterrine

van zalm forel & rivierkreeftjes. 

Voorgerecht Vegetarisch

Tomaten bavarois

met basilicum gele.

 

Bieten carpaccio

met feta en truffelmayonaise rucola.

 

Geitenkaas mouse

met vijgenjam en verse vijg.

 

Steaktartaar van tomaat of rode biet

Salades

Caprese

met tomaat, mozzarella, 

sla & basilicum. 

Griekse salade

met feta ,olijven sla & diverse rauwkost.

 

Salade Nicoise

met rode ui, rucola, tonijn, aardappel,

Hari Couverts, ei & olijven.

 

Ceaser salade

met kip of gamba, ei, bacon, ansjovis,

kropsla & Parmezaanse kaas.

 

Soep

Tom kha kai

met geroosterde kip of gamba. 

Bouillabaisse

rijkgevulde vissoep. 

Kreeftensoep. 

Aspergesoep

met gerookte forel. (alleen in het seizoen) 

Courgettesoep

met rivierkreeftjes & opgeklopte room.

 

Hoofdgerecht Vis 

Gamba’s

met zwarte pasta & 

een tomaten crème fresh saus. 

Zeewolf met gamba & gerookte zalm 

met een crème van zoete aardappel

& groene asperges in wittewijnsaus.

 

Zeebaars

met courgette, venkel, zeekraal

met aardappelgratin & saus van schaaldieren.

 

Zalm

met aardappelpuree

diverse groenten & hollandaisesaus.

 

Coquilles

verse spinazie & schuim van Parmezaan. 

Hoofdgerecht Vlees

Runder Biefstuk 

gegrilde groenten aardappelgratin

& rode wijnsaus.

 

Kalfsbiefstuk

port saus gegrilde groetnen

& aardappelpuree.

 

Lamskoteletten

met een lente stamppotje

& honingport saus. 

Zacht gegaarde kalfssukade

met puree van pastinaak, gepofte tomaat

& jus van gepofte knoflook.

 

Entrecote

met aardappelpuree, ratatouille

& bearnaisesaus. 

Wild stoofpotje

met aardappelpuree  

 

Hoofdgerecht Vegetarisch

  

Ravioli van paddenstoelen

met rodewijn truffelsaus.

 

Aubergine

gevuld met gegrilde groenten

& gratineert met oude kaas.

 

Portobello

gevuld met  ratatouille & brie

Gran dessert

3 kleine  zoete gerechtjes van de chef.

 altijd weer een verrassing !

 

Kaasplankje

Trio van chocolade  

Panna cotta

met rood fruit.

 

Crème brulee

Losse gerechten kosten € 10,50 per stuk extra  

Dit is inclusief dessem broodjes op tafel met gezouten boter  en olijfolie  

Alle prijzen zijn exclusief de BTW  

Excl. 9% BTW

Keep on Walking

bottom of page